Livshistorier
Min svigerfamilie reddede mit ægteskab
Ingredienser til snobrød
(12-14 stk. snobrød)
4 dl vand
50 g gær
1 spsk. salt
1 spsk. sukker
1 tsk. tørret basilikum
200 g grahamsmel
300 g hvedemel
Snobrødspinde: ca. 1 m lange bambuspinde el. grene, som er afbarkede ca. 20 cm i den ene ende.
Snobrød - sådan gør du
Lun vandet og rør gæren ud heri. Tilsæt salt, sukker, basilikum og grahamsmel. Rør hvedemelet i lidt efter lidt og ælt dejen til dine snobrød godt igennem. Lad dejen hvile tildækket i ca. 1 time. Ælt dejen godt igennem og form den til 12-14 boller. Rul hver bolle ud til en lang pølse. Sno en dejpølse omkring snobrødspinden på det afbarkede område, således at det danner et klassisk snobrød. Husk at lukke dejen for enden og tryk den afsluttende ende godt fast til pinden, så du får et snobrød uden revner. Bag dit snobrød over bålets gløder og vend det jævnligt. Når dit snobrød lyder hult, når man banker på det, er det færdigt.
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Pr. snobrød ved 12 stk.
Energi 683 kJ/163 kcal
Protein 5,5 g
Fedt 0,7 g
Kulhydrat 35 g
kostfibre 3,5 g
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
Se artiklen Slank efter din smag - her beskrives slankeprogrammet
Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub
Violas rabarbergrød
Sandwichpandekage
Jordbærsmoothie