Grov sandwichpandekage med knasende og sprødt grønt fyld

En sandwich lavet af pandekager - hvem vil ikke kunne lide det? Her er det en hjemmelavet grov version med fyld af både skinke, salat, tomat og frisk appelsin.
Af
af Redaktion
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

1 pers.

1 æg
1 dl minimælk
¾ dl hvedemel
¼ dl grahamsmel
½ tsk. basilikum
Lidt salt
10 g smør
50 g icebergsalat
10 g lucernespirer
1 tomat
¼ avocado
½ appelsin
50 g skinkestrimler

Fremgangsmåde

  1. Pisk æg, minimælk, hvedemel, grahamsmel og basilikum sammen til en dej.
  2. Smag til med salt.
  3. Tag en lille pande, ca. 20 cm i diameter, bag to tykke pandekager i smørret og lad dem afkøle.
  4. Læg den ene pandekage på en tallerken.
  5. Pynt med fintsnittet icebergsalat, lucernespirer, tomatskiver, avocado i skiver, appelsinskiver og skinkestrimler.
  6. Læg den anden pandekage ovenpå og server.

Tip

Pandekagesandwichen kan fyldes med lige præcis det, du har lyst til. Det kan f.eks. være en version med parmaskinke og mozarella eller en mere klassisk version med kylling og karry.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.