Kære Puk
Skal fotos af hans kone stå fremme?
(4 portioner)
400 g kalkunsnitsel
4 skiver parmaskinke
Friske salvieblade (el. basilikumblade)
2 spsk. olivenolie
200 g champignoner
300 g cherrytomater
2 dl hvidvin
1 dl hønsebouillon
Salt og peber
1 spsk. majsstivelse
400 g frisk fuldkornsspaghetti
Råkost
600 g gulerod
Citronsaft
Bank kalkunsnitslerne ud, så de bliver store og meget tynde. Læg en skive skinke og et par salvieblade (el. basilikumblade) på hver snitsel. Læg kødstykkerne dobbelt, sæt evt. en kødnål i til at holde kødet sammen med. Steg stykkerne på en slip let-pande i olivenolie 3-4 min. på hver side, krydr med salt og peber. Tag kødet af panden. Skær champignoner i skiver og rist dem. Tilsæt cherrytomater, hvidvin og bouillon, lad saucen simre ca. 5 min.
Jævn saucen med majsstivelse udrørt i lidt vand. Læg kødstykkerne tilbage i saucen og varm retten godt igennem (så kødstykkerne er gennemstegte). Smag retten til med salt, peber og salvie (el. basilikum).
Kog spaghettien efter anvisning på pakken. Skræl og riv gulerødderne og hæld citronsaft over.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 622kcal/2601kJ
Alkohol: 4 g
Fedt: 14 g
Kulhydrater: 68 g
Protein: 39 g
Kostfibre: 13 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Hurtig oksegryde med grønsager
Svinekoteletter med kikærtesalat
Kalkun i karry
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)