Oksegryde med grønsager

Søndag, 29. januar 2012
af Redaktion
En hurtig gryderet fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger

(4 portioner)

500 g hakket oksekød, maks. 12% fedt
1 stort løg
1 stort rødløg i skiver (kan evt. erstattes af alm. løg)
1 kg frossen grønsagsblanding, f.eks. broccoli el. blomkålsblanding
Salt, peber og vand
Evt. andre krydderier som karry og paprika
2 dl brune ris

Skræl løgene og skær dem i tern. Oksekød svitses uden fedtstof, så kommes løgene ved og svitses med. Alle krydderier tilsættes. Grønsagsblandingen hældes ved sammen med lidt vand, og det hele simrer 10 - 15 min., indtil alt er mørt. Kog ris efter anvisning på pakken. Brug gerne Uncle Ben's parboiled ris i poser - de skal kun koge i 12 min.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)

Energi-information pr. portion
Energi 487 kcal/2037 kJ

Fedt: 13 g
Kulhydrater: 52 g
Protein: 34 g
Kostfibre: 9 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Svinekoteletter med kikærtesalat
Gule ærter med medisterpølse
Oksefarsbrød med feta og tzatziki