Kære Puk
Skal fotos af hans kone stå fremme?
God som tilbehør til kød, eller som frokostsalat
(6 portioner)
700 g kartofler
1 stk. rødløg
200 g små tomater
250 g kogte hvide bønner
2 spsk. hakket dild
Dressing
2 spsk. grov sennep
3 spsk. æbleeddike
4 spsk. olivenolie
Salt og peber
Kog kartoflerne og lad dem køle helt af før de skæres i skiver. Skær løget og tomaterne i både. Vend kartofler, løg og tomater sammen med bønner og dild og anret det i en skål. Pisk sennep, eddike og olie sammen og krydr det med salt og peber, inden det hældes over kartoffelsalaten.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 256 kcal/1070 kJ
Fedt: 10 g
Kulhydrater: 31 g
Protein: 5 g
Kostfibre: 5 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Æggesalat med lakseblanding
Frokostsandwich med kylling og fersken
Steak med forårskartoffelsalat
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)