Livshistorier
Min gæstfrihed blev taget for givet
(4 pers.)
1 stor kylling
Olie, salt og peber
1 kg små kartofler
Sesamfrø
Rødkålssalat
150 g salatblade
200 g fintsnittet rødkål
1 løg
½ bdt. persille
3 spsk solsikkekerner
1½ spsk. olivenolie
1 spsk balsamico
Salt og peber
Rens kyllingen og skær den ud i 8 dele. Smør stykkerne med lidt olie, drys med salt og peber. Skyl og rens kartoflerne og læg dem i en bradepande beklædt med bagepapir.
Læg kyllingestykkerne på kartoflerne med skindsiden opad. Drys sesamfrøene over. Sæt bradepanden i ovnen ved 200° i ca. 1 time, til kødet er mørt og gennemstegt.
Skyl salat og rødkål, dryp den godt af. Snit rødkål og salat, hak løget fint. Rist solsikkekerne gyldne på en pande. Bland rødkål, salat og løg. Rør olie, eddike, salt og peber sammen og dryp den over salaten. Pynt med friskhakket persille og ristede solsikkekerner.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 2544 kJ/608 kcal
Protein: 57 g
Kulhydrater: 53 g
Fedt: 16 g
Kostfibre: 5 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Kyllingesalat med kål og limedressing
Hvide asparges med vinaigrette, æg og kartofler
Spinat-fennikel salat med kyllingefrikadeller
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)