(1 pers.)
1 skive bacon
150 g svinemørbrad
2 cocktailpølser
1 spsk. sojasauce
50 g perleløg
50 g cornichoner
50 g peberfrugt
1 dl bouillon
2 dl minimælk
1 spsk. majsmel
Salt og peber
100 g kogt ris f.eks. parboiled (40 g)
Sådan gør du
Klip baconskiven i passende stykker.
Skær mørbraden i tern og brun den sammen med bacon og skiveskårne cocktailpølser. Tilsæt sojasauce.
Vask peberfrugten og skær den i fine strimler. Kom peberfrugten i gryden sammen med perleløg og skiveskårne cornichoner.
Hæld bouillon og mælk i gryden. Lad retten småkoge ved svag varme i ca. 10-15 minutter.
Jævn mørbradgryden med majsmel, der er rørt ud i lidt vand. Smag til med salt og peber. Kog risene efter anvisningen på pakken.
SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.)
|
Mest grønt |
Mest tilbehør |
Mest protein |
Svinekød |
150 g |
100 g |
175 g |
Grønsager |
200 g |
100 g |
150 g |
Tilbehør |
90 g |
125 g |
100 g |
Kcal/ kJ |
548/2293 |
555/2321 |
567/2374 |
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
Se artiklen
Slank efter din smag - her beskrives slankeprogrammet
Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub...
Asiatisk fiskefad med kartofler
Krydret gulerodskage
Mosters kalkunbøffer med rissalat