Mørbradgryde med cornichoner og perleløg

Denne lækre mørbradgryde med cornichoner og perleløg er tænkt som en ret med mest protein. Ønsker du mere grønt, så tilpasser du bare mængderne.
Af: af Redaktion
Mørbradgryde med cornichoner og perleløg
Mørbradgryde med cornichoner og perleløg
Foto: Catrine Mannerup
Annonce

1 pers.

1 skive bacon
150 g svinemørbrad
2 cocktailpølser
1 spsk. sojasauce
50 g perleløg
50 g cornichoner
50 g peberfrugt
1 dl bouillon
2 dl minimælk
1 spsk. majsmel
Salt og peber
100 g kogt ris f.eks. parboiled (40 g)

Fremgangsmåde

  1. Klip baconskiven i passende stykker.
  2. Skær mørbraden i tern og brun den sammen med bacon og skiveskårne cocktailpølser. Tilsæt sojasauce.
  3. Vask peberfrugten og skær den i fine strimler.
  4. Kom peberfrugten i gryden sammen med perleløg og skiveskårne cornichoner.
  5. Hæld bouillon og mælk i gryden.
  6. Lad retten småkoge ved svag varme i ca. 10-15 minutter.
  7. Jævn mørbradgryden med majsmel, der er rørt ud i lidt vand. Smag til med salt og peber.
  8. Kog risene efter anvisningen på pakken.
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.