Muffins med courgette, tomat og feta

Torsdag, 1. marts 2012
af Redaktion
Mums! Lækre madmuffins fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger

(10 portioner)

1½ dl hvedekerner, hele/knækkede
1½ dl lunkent vand
2½ dl grahamsmel
1 dl hvedemel
3 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
2 æg
½ dl olivenolie
2 spsk. yoghurt 0,1%
100 g feta/ salatost 3%
50 g frisk spinat (frossen kan anvendes om nødvendigt)
½ courgette
60 g soltørret tomat

TIP

Du kan sagtens tilføje mere af courgette og soltørrede tomater.

Sæt hvedekerner i blød i lunkent vand i mindst 10 min. Bland derefter hvedemel, grahamsmel, bagepulver og salt i en skål og stil til side. I en anden skål pisker du æg, olivenolie og yoghurt sammen og smulder feta deri. Hak spinaten fint og tilsæt den også. Bland det hele sammen og tilsæt kun lidt vand, hvis dejen er for tør. Fordel dejen i 10 muffinsforme. Skær nu squashen ud i tynde skiver og stik en skive ned i hver form sammen med et stykke soltørret tomat. Bages i ca. 30 min. ved 190° midt i ovnen.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 167 kcal/699 kJ
Fedt: 6 g
Kulhydrater: 20 g
Protein: 6 g
Kostfibre: 2 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Spinatbrød med speltflager
Havreboller med kanel
Rugkranse