Oksefarsbrød med feta og tzatziki

Søndag, 2. januar 2011
af Redaktion
Middag med masser af smag fra Familie Journals slankeklub
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

(4 personer)

400 g hakket oksekød med lavt fedtindhold
1 tsk. bordsalt
½ tsk. sort peber
½ tsk. kanel
1 dl kogte ris
½ dåse flåede tomater
½ bundt persille
1 æg
100 g salattern, 3%
50 g grønne, marinerede oliven
1½ agurk
5 dl græsk yoghurt, 2%
3 fed hvidløg

Sådan gør du
Oksefarsbrød: Oksekødet røres med salt, peber og kanel. Ris, tomat, hakket persille og æg røres i. Ost og oliven vendes i. Rør evt. flere flåede tomater i farsen hvis den er for fast. Farsen formes til et brød og lægges i et ovnfast fad. Steges i ovn ved 175°C i ca. 45-50 min.
Tzatziki: Agurkerne skæres over i halve og kernerne skrabes ud. Agurkerne skæres i skiver, drysses med salt og trækker 15 min. i en sigte. Yoghurten røres med presset hvidløg. Agurkeskiverne dryppes godt af og vendes i yoghurten. Smages til med peber.

Madopskrift: Pernille Brøndum

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. person:
1495 kJ/356 kcal
Fedt 13g
Kulhydrater 32g
Protein 28g
Kostfibre 2g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv også...
Kogt kylling med peberrodsauce
Kalkun i karry
Gammeldags oksesteg med pillekartofler og grønsager

Se vidoen om Magic Taljeformer, der holder topmaven på et minimum:
Klik her hvis du vil videre til shoppen...