Kylling tikka

Søndag, 14. november 2010
af Redaktion
God krydret ret fra Familie Journals slankeklub
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

(4 pers.)

400 g kyllingefileter
1 stk løg
2 fed hvidløg
1 spsk ingefær rod
3 tsk stødt koriander
3 tsk stødt spidskommen
3 tsk garam masala
1 tsk salt
2 spsk friskpresset citronsaft
1 dl græsk yoghurt 2%

Sådan gør du
Skær kødet i terninger på 2x2 cm. Læg træspyddene i blød i vand i 5 min. Pil løg, skræl ingefærroden og pres saften af citronen. Kom grønsager og krydderier i en foodprocessor og hak det fint. Tilsæt salt, citronsaft og yoghurt og kør et øjeblik til det bliver en ensartet masse. Sæt kyllingestykkerne på spid, læg dem i en bradepande. Dæk stykkerne med blandingen, tildæk dem og lad dem marinere i køleskab i mindst 3 timer - gerne natten over.
Steg kødet på en varm grill eller på en slip-let stegepande ved høj varme i ca. 5 min. på hver side.

Madopskrift: Pernille Brøndum

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. person :
933 kJ/222 kcal
Protein 22 g
Fedt 9 g
Kulhydrat 14 g
Kostfibre 0 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv også...
Kylling med savoykål
Fyldig vintersuppe med kylling
Kylling med peberfrugter og ris

Se videoen om Magic Wonder Bra, der gør din barm et helt nummer større på bare et øjeblik:
Klik her hvis du vil videre til shoppen...