Skinkesnitsler med rødbederåkost

Tirsdag, 3. april 2012
af Redaktion
Gode snitsler, der smager skønt med lidt citronsaft, fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger

(4 portioner)

500 g små kartofler med skræl
1 spsk. rapsolie
Evt. lidt rosmarin
400 g skinkesnitsel (4 stk.)

Råkost
3 æbler med skræl, i tern
500 g gulerod, skrællet og groftrevet
500 g rødbede, skrællet og groftrevet
2 tsk. sennep
2 spsk. balsamicoeddike
1 presset fed hvidløg
Lidt sukker
Lidt salt
2 spsk. persille, hakket
1 spsk. rapsolie

Kartoflerne koges i letsaltet vand ca. 15 min. og afkøles - måske dagen før. De steges på en pande med en anelse olie og evt. lidt rosmarin. Skinkesnitsler steges i olie ca. 3-5 min. på hver side, afhængig af, hvor tykke, de er.
Til råkost blandes dressing sammen og vendes med rødbeder, gulerod og æbler. Råkost kan laves i god tid eller dagen før.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 469 kcal/1962 kJ
Fedt: 10 g
Kulhydrater: 58 g
Protein: 28 g
Kostfibre: 10 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Rødbedesalat
Kyllingerulle med hummus
Kyllingefrikadeller med marinerede grønsager

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop