Livshistorier
Min gæstfrihed blev taget for givet
(1 pers.)
125 g hakket oksekød, maks. 5-10%
2 pressede fed hvidløg
50 g grøn peberfrugt
25 g løg
¼-½ tsk. stødt chili
1 tsk. timian
150 g tomatsauce
100 g gulerod
50 g røde kidneybønner fra dåse
½ dl vand
Salt og peber
Tilbehør
1 skive groft brød, 35 g
TIP
Benytter man tørrede bønner, er det vigtigt, at man lægger dem i blød i mindst 10-12 timer før brug.
Sådan gør du
Rens grønsagerne. Skær løget i tern, guleroden i skiver og peberfrugten i strimler. Brun kødet uden fedtstof i en varm gryde. Tilsæt hvidløg, peberfrugt, løg, chili og timian. Lad kødet stege ved svag varme, indtil løgene er klare. Bland tomatsauce, gulerod og kidneybønner med kødet. Tilsæt vand og bring retten i kog. Lad den koge ved svag varme i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.
Server med groft brød.
I denne ret regnes kidneybønner og brød for tilbehør.
(link fjernet)
SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.)
Mest grønt
Mest tilbehør
Mest protein
Oksekød
125 g
100 g
175 g
Grønsager
175 g
125 g
150 g
Tilbehør (brød og bønner)
85 g
135 g
85 g
Kcal/ kJ
463/1937
450/1884
528/2211
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub.
Se artiklen
Slank efter din smag - her beskrives slankeprogrammet.
Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub...
Rosmarinkrydret mørbrad med stegt kartoffel
Lammekølle med bagte kartofler og grønt
Oksegryde