Dagens slanketip

Mandag, 1. november 2010
af Redaktion
Hver dag får du et tip fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Af diætist Pernille Brøndum, Familie Journals Slankeklub

MADLAVNING UDEN FEDTSTOF
Når du bruner hakket oksekød til f.eks. kødsovs, kan du nemt brune helt uden fedtstof, også selvom du har valgt kød med 3-6% fedt. Det kræver blot en god slip-let pande eller gryde.
Når kødet er godt brunt, kan du hælde overskydende fedt fra, inden du tilsætter løg og andre ingredienser.

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub og få en klog køkkenvægt med kalorieberegner oven i hatten.

Prøv Familie Journals spændende madopskrifter:
Grydestegt kylling med ris og grønsagsfyld
Braiseret svinebryst med rodfrugter
Pasta med svampe

Kender du Kogebogen? Den bugner af god slankemad

Læs mere om slankeklubben her

Du kan også købe den kloge køkkenvægt med kalorieberegner i Familie Journal Shoppen


KØB I SHOPPEN:
Snyd dig slank
- slimshaper fra
Magic til 249 kr.