Humørekspressen sætter humør på Dansktop Prisen 2017

Torsdag, 9. marts 2017
af redaktionen, Foto: Jacob Møller
De er erfarne musikere, der har lavet alt fra ung pop og rap til børne-tv. Og hele vejen igennem har de haft en dyb kærlighed til den folkelige populærmusik. Nu springer de ud som Humørekspressen og bliver en festlig del af showet ved Dansktop Prisen 2017 i Boxen.
Humørekspressen er et nyt dansktop-band med erfarne, musikalske kræfter

Snart fyldes Jyske Bank Boxen i Herning af festglade mennesker, når der igen i år uddeles priser til den folkelige populærmusiks største talenter, og dansktopgenren bliver hyldet ved Dansktop Prisen 2017. Efter prisoverrækkelsen kulminerer aftenen, når veletablerede og nye kunstnere indtager scenen og blænder op for en sand dansefest til lyden af alle de hits, vi kender og elsker.

Klik her for at opleve Humørekspressen sammen med masser af vores elskede Dansktop-kunstnere - og selvfølgelig gæstestjernen, Hansi Hinterseer - til Dansktop Prisen 2017 den 25. marts

Et af de nyere skud på dansktopstammen er Humørekspressen, men bandets fire medlemmer er bestemt ikke novicer på den danske musikscene. Pharfar, Klumben, Chapper og endelig Peter Lützen fra gruppen Panamah er gået sammen for at danne gruppen, der er dedikeret til humørmusik og inspireret af traditionerne fra dansktoppens guldalder.

”Vi følte alle, at vi stod et sted, hvor vi havde lyst til at prøve kræfter med noget nyt. Dansktopgenren føltes som et sted, hvor vi kunne udfolde os uden de store forventninger. Vi har alle et hjerte for musikken fra 60’erne, 70’erne og 80'erne, så det var et godt univers for os at leve os ind i,” lyder det fra bandet.

Bandet finder inspiration i ikoner som Liller, Teddy Edelmann, Bamse, John Mogensen og Kim Larsen, og det vækker tydelig genklang, når man dykker ned i Humørekspressens univers. Musikken kredser om positive emner som venner, fest og kærlighed, men også hårde tider, skilsmisse og ensomhed. For som de gæve musikanter så rigtigt pointerer, kan humør jo være både godt og dårligt. Forestil dig en brun bodega, skummende øl og lyden af en jukebox samt livets glæder og sorger fortolket af en håndfuld af Danmarks dygtigste musikere og sangskrivere. Så har du en idé om, hvad Humørekspressen er.

Peter Belli er også blandt navnene til Dansktop Prisen 2017. Se vores nostalgiske Belli-galleri her.

”Vi glæder os meget til at stå på scenen ved Dansktop Prisen, da det er første gang, vi spiller for et stort publikum. Det bliver også spændende at optræde for alle dem, der er bekendt med og virkelig går op i genren.”

De fire medlemmer har som nævnt alle en imponerende baggrund indenfor musik og underholdning med platinsælgende hits, prestigefyldte priser og utallige sceneoptrædener. Alt det kombineret med deres hjertevarme forkærlighed og respekt for genren skal nok sikre et brag af en debut på dansktopscenen.

Læs om ElsborgMaribo, der er nomineret som Årets dansktopgruppe.