En eventyrlig tidsrejse til det gamle Ægypten

Lørdag, 12. november 2011
af Redaktion
Annabel er et usædvanligt Hidden Object Adventure – det er tættere på at være et regulært 3D Adventurespil, hvor du selv skal styre din figur rundt i omgivelserne

Af Betinna Gade Jensen

ANMELDELSE: Annabel er et usædvanligt Hidden Object Adventure - det er nemlig tættere på at være et regulært 3D Adventurespil, hvor du selv skal styre din figur rundt i omgivelserne. Det fungerer overraskende godt - desværre kan resten af spille ikke helt levere samme fine kvalitet.

Download spillet her...

OM SPILLET

Genre: Adventure
Udgiver: Intenium

Plusser: Flot 3D grafik, velfortalt historie, spændende setting
Minusser: Elendige stemmer, ingen nye minispil

Karakter: 7/10

Hovedpersonen Annabel er en ung handlekraftig kvinde, der i starten af spillet besøger en ægyptisk udstilling på et museum. Her opdager hun, at hun har en uhyggelig lighed med den oldægyptiske Prinsesse Annabel, som hun også besidder et magisk bånd med. Annabel kan således hoppe tilbage i tiden til det gamle Ægypten, hvor hun skal stoppe en forbandelse og redde Prinsesse Annabels elsker.

Velfortalt historie
Historien i Annabel er overraskende velfortalt og interessant - hvis du ellers kan leve med det elendige stemmeskuespil og den til tider forfærdelige dialog. Settingen i det gamle Ægypten virker rigtig godt og generelt er grafikken af ganske høj kvalitet for et casual game.
Annabel er som sagt et regulært adventurespil mere end det er et Hidden Object spil. I spillet styrer du selv Annabel rundt i omgivelserne, hvor hun skal lede efter objekter, som hun skal anvende forskellige steder eller give til personer hun møder. Desværre er de ting Annabel skal finde ofte et vist antal af den samme ting, hvilket godt kan blive lidt trist i længden - det ville være sjovere at skulle lede efter otte forskellige ting i stedet for otte helt ens krystaller.

Mangler nyskabelse
Udover at samle en række genstande skal Annabel naturligvis også klare en bred vifte af puzzles og minispil. Der er ikke noget særligt ved denne del af spillet, idet minispillene er de sædvanlige gamle kendinge, som f.eks. puslespil, Match-3 og skubbepuslespil. De er veludført og designet, men nyskabelsen mangler.

Værd at købe
De to ting der gør Annabel til en anbefalelsesværdig spiloplevelse er de veludførte 3D omgivelser og ikke mindst den interessante historie og setting. Det trækker dog lidt ned at minispillene er så trivielle, og at spillet ikke formår at afveksle den forskellige Hidden Object opgaver. Men alt i alt er spillet bestemt værd at købe!

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Jack of all Tribes
Victorian Mysteries