Et eventyr til puslespilsfans med gode øjne

Lørdag, 10. december 2011
af Redaktion
Elias the Mighty er et spændende arkadepuslespil baseret på den legendariske folkehelt

Af Mette Munk Heilesen

ANMELDELSE: Elias the Mighty baserer sig på en mindre kendt russisk legende, men selvom russiske sagn ikke interesserer dig, vil du helt sikkert blive fanget af de opgaver Elias skal løse.
Historien om Elias er ikke særlig godt fortalt i spillet, men helt ærligt - du vil jo også bare helst spille - ellers kunne du ligeså godt gå på aftenskole i russisk historie.
Spillet er egentlig lige så simpelt som et regulært Match3, og så alligevel ikke - der er flere udfordringer i Elias the Mighty.

Download spillet her...

OM SPILLET

Genre: Puzzle
Udgiver: Intenium

Plusser: Fængslende gameplay, sjov Match3 variant, farverig grafik
Minusser: Hvor blev historien af

Karakter: 7/10

Godt tempo
Fem rækker af figurer bevæger sig hen over skærmen. Nedenfor får du tilfældigt farverne til at fylde figurerne ud, og de skal med musen trækkes op til de felter, der har identisk form. Når alle felterne i en række er fyldt ud med farver, erstattes den af en ny.
Det lyder måske ikke så svært, men når du skal tjene en masse point, er du nødt til at overveje, hvor du sætter dine farvede figurer. For det giver nemlig bonus jo flere ens farver man sætter ved siden af hinanden.

Kræver et godt overblik
Du skal have overblik over alle fem kørende rækker, og vide hvilke figurer du mangler at få farvet i hvilke rækker. Det foregår også i et højt, men ikke et uoverskueligt tempo.
Spillet indeholder de sædvanlige bonusser og opgraderinger, som man kan bruge sine point på mellem banerne.

Underholdning i rigelige mængder
Spillets "historie" går i alt sin enkelthed ud på at du skal have tjent nok point, mens du bygger fem figurer. Denne del er mindre interessant, for du vil bare gerne spille og se om du når dit mål. Og jeg vil godt garantere, at du lige skal prøve en bane mere.
Historien er ikke særlig interessant, men heldigvis er det spillet der underholder i rigelige mængder. Kys din kæreste og familie på gensyn og begiv dig på eventyr med Elias den Mægtige, lige indtil du bliver indlagt med muse-arm.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...

Annabel

Wonderlines

Sherlock Holmes