Prøv kræfter med din musiske sans

Lørdag, 8. januar 2011
af Redaktion
I Musaic Box skal du finde objekter, der åbner op for puslespil af varierende sværhedsgrad

Af Kasper Kjaer Christiansen

ANMELDELSE AF MUSAIC BOX:
Scenen er din afdøde bedstefars gamle villa, der bærer præg af hans store kærlighed til den klassiske musik. Spillet er en krydsning af Hidden Object og Puzzle genrerne, hvor de gemte objekter du finder, åbner op for puslespil af varierende sværhedsgrad.

Download spillet her...

OM SPILLET

Karakter: 6/10

Genre: Hidden object
Udgiver: Intenium

Find skjulte melodier
Huset består af fem rum, der hver skjuler ca. otte tegn. Dette er klassisk Hidden Object, hvor du skal klikke på alt, der bare ser tilnærmelsesvis brugbart ud for at finde tegnene. Tegnene er dele af musikstykker, og når de to til fire tegn, der udgør et musikstykke, er samlet, får du mulighed for at prøve kræfter med melodien.
Melodierne består af tre eller fire instrumentspor, repræsenteret ved farvede klodser, hvor hver enkelt klods er én takt af den samlede melodi. Klodserne skal placeres i en skabelon så alle instrumenterne spiller den givne melodi i den rette rækkefølge.

Komplicerede kompositioner
De første melodier du åbner op for, er ret simple, men efterhånden som du bevæger dig igennem husets fem rum, opdager du stadigt mere komplicerede kompositioner. Oftest har du mulighed for at lytte til den samlede melodi, mens du arbejder på at placere klodserne i skabelonen. Der er dog også melodier, hvor du selv må gætte dig frem til, hvordan det samlede stykke skal lyde, og disse er klart de sværeste puslespil. Heldigvis kender man langt de fleste af melodierne - også selvom man måske ikke lige genkender titlen.
Spillet er sjovt så længe det varer, men desværre er dette ikke særlig længe. Med mindre du ikke har en tone i livet, bliver det svært at presse mere end to timer ud af denne titel.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Build-a-lot 2
Fishdom