Udfordrende tidsspil

Lørdag, 12. februar 2011
af Redaktion
I Farm Frenzy 2 skal du endnu en gang agere landmand - i et hæsblæsende tempo

Af Thomas Heine Bech

ANMELDELSE AF FARM FRENZY 2:
Farm Frenzy 2 følger op på sin populære forgænger, Farm Frenzy, så du skal endnu engang lege landmand og høste afgrøder, opdrætte dyr og ikke mindst sælge dine produkter på det lokale marked - alt i et ganske hæsblæsende tempo.

Download spillet her...

Udgangspunktet er stort set det samme: Hver dag skal du klare et nyt mål, og det kan eksempelvis være et bestemt antal dyr, der skal opdrættes eller en bestemt sum penge, du skal indtjene. Man spiller på et lille stykke jord, der udgør din gård, komplet med græsningsareal.

OM SPILLET

Genre: Time Management
Udgiver:
Intenium

Plusser: Udfordrende, underholdende
Minusser: Høj sværhedsgrad

Karakter: 7/10

Spil på tid
I starten virker spillet ganske simpelt, kravene er små, og du skal eksempelvis blot opdrætte et par høns og indsamle nogle få æg.
Efterhånden bliver kravene dog større og større og byder til sidst på virkelig store - men også underholdende - udfordringer.
For at øge sværhedsgraden har man sågar indsat et ur, og hvis du skal gøre dig forhåbninger om at vinde nogle af de flotte medaljer, skal du samtidigt sørge for at klare banerne under den påkrævne tid - hvilket bestemt er med til at forhøje stressfaktoren.

Masser af indhold
Gameplaymæssigt virker spillet dog helt fornuftigt. Det er let at bevare overblikket, for alting foregår på den samme skærm og den nuttede grafik og lyd er bestemt med til at højne helhedsindtrykket.
Den forholdsvist høje sværhedsgrad kan virke begge veje. Enten tager man imod udfordringerne eller også bliver man skræmt væk, men under alle omstændigheder byder Farm Frenzy 2 på en hel masse indhold, om end der ikke er så meget nyt under solen.
Alt i alt kan spillet dog varmt anbefales til Time Management-fans.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Læs også anmeldelser af...
Farm Frenzy - Pizza Party
Juice Mania