Opskrifter

Solbær-rabarbersuppe

Søndag, 5. september 2010af Redaktion
Skøn dessert-suppe

(6 pers.)

400 g solbær
400 g rabarber
½ vaniljestang
1 l vand
3 kardemommekapsler
120 g rørsukker
30 g majsstivelse
2 dl piskefløde


Skyl og rib solbærrene og skær rabarberne i mindre stykker. Kog solbær og rabarber i vandet sammen med den flækkede vanilje­stang og kardemommekapslerne ved jævn varme i 20 min. Sigt suppen, lad solbær/rabarberblandingen dryppe godt af og kasser den. Hæld suppen tilbage i gryden, kog den op med sukkeret og jævn den med majsstivelsen rørt ud i lidt vand. Lad suppen køle helt af, pisk fløden til skum og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere desserter her...
Bagte ferskner
Jordbær i rosa gele
Kirsebæris