Må man ikke prutte foran sin kæreste?

Torsdag, 8. december 2016
Af redaktionen - Illustration: Louise Heine
Denne brevskriver slap en lille vind foran sin nye kæreste, men det faldt bestemt ikke i god jord. Må man ikke prutte foran sin kæreste?
prut

Kære Puk

Her er et dilemma, som du og måske brevkassens læsere vil hjælpe mig med at løse. Jeg har fået en ny kæreste. Jeg er helt vild med ham, og vi tilbringer meget tid sammen.

Vi er ikke flyttet sammen endnu, men jeg er sikker på, at vi skal. Vi er mest i min lejlighed og ofte flere dage ad gangen. Jeg er vel, hvad man kan kalde en ligefrem pige.

Jeg tager ikke tingene så højtideligt. Og forleden slap jeg lige en lille vind – min kæreste og jeg er jo sammen i døgndrift, og man skal jo af med det på et tidspunkt.

Det var ikke en kæmpe prut, men min kæreste lignede straks et råddent æg. Det var, som om han syntes, at jeg var det ulækreste væsen, han nogensinde har set.

Må man ikke prutte, når man er sammen med sin kæreste?

Er det mig, der er helt galt på den?

Jeg flækkede selv af grin, men der er ingen tvivl om, at jeg ikke lige dér levede op til hans standard. Hvad tænker du om mit dilemma, Puk? Hvad tænker I andre?

Lille vind

Kære Lille vind

Fantastisk underskrift, jeg er vild med den.

Man siger, at det ikke er det første kys, der er det største skridt i et nyt forhold, det er derimod den første prut. Det skridt har du så taget nu. Med bravur!

Min fornemmelse er, at det er en smagssag, om man prutter i hinandens selskab eller ej. Jeg har en veninde, som har en del luft i maven, og samtidig har hun en kæreste, der synes, det er meget uklædeligt, hvis hun prutter. Så hun går ud på toilettet og sætter sig på et håndklæde, når hun fyrer kanonen af. Det er en udmærket lyddæmper.

Det er vist sådan, at et menneske i gennemsnit prutter 15 gange om dagen, så ud skal det jo.

Du beskriver dig selv som ligefrem, så tag emnet op med din kæreste. Hvor seriøs er hans modstand mod fri luft fra tarmen?

I et forhold må man jo klippe en hæl og hugge en tå. Der er mange kompromisser at indgå, når man bygger et parforhold op. I må finde ud af, hvem der skal give sig her, men jeg kan godt lide din idé om at få brevkassens læsere til også at svare.

Jeg spørger derfor: Er det o.k. at prutte foran sin kæreste?

Kærlig hilsen Puk

Kære Puk

Står du med et problem, du har svært ved at løse, eller trænger du bare til et klogt og forstående menneske at dele dine tanker med? Så skriv til Puk Elgård.

Det kan sende hende en e-mail på: puk@familiejournal.dk