Opskrifter

Avocadobrød med valnødder

Mandag, 19. marts 2012af Redaktion
Brød med dejlig smag og god konsistens

100 g valnødder
1 mellemstor, moden avocado
2 tsk. citronsaft
3 dl vand
25 g gær
125 g grahamsmel
2 tsk. salt
1 spsk. honning
350 g italiensk hvedemel el. pizzamel

Hak godt 2/3 af nødderne og gem resten til pynt. Pil skallen af avocadoen og mos kødet med en gaffel. Kom nødder, avocado, citronsaft, vand og smuldret gær i en skål og rør det glat. Tilsæt salt, honning og mel, ælt dejen ca. 10 min. på maskine, til den er let klistret og sej. Læg dejen i en form og lad den hæve tildækket 2-3 timer. Læg resten af nødderne på som pynt og bag brødet næsten nederst i ovnen ved 225° i 25-30 min. afhængig af formens facon.

Bageopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...


Gulerodsstykker
med frø


Grovbrød med æbler


Håndæltet brød


Speltbrød hævet i
kurv










Klik her og find masser af gode brød...



Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop