Opskrifter

De bedste tærtebunde

Mandag, 30. april 2012af Redaktion
Tilberedning af tærter er en flertrinsraket af dej-fyld-bagning. Her får du nogle gode råd om tærtebagning...

Af Anne Skovgaard-Petersen

Tilberedning af tærte er en flertrinsraket af dej-fyld-bagning, og der er utallige variationer. Bunden skal være sprød og ikke for tyk, men alligevel så solid, at den kan holde på fyldet. Den kan laves i foodprocessor, men bør kun køre i kort tid, ellers bliver den sej. Man kan rulle dejen ud med kagerulle, men det enkleste er at trykke dejen ud i tærteformen, så kan den efter afkøling forbages uden alufolie og fyld af tørrede ærter.
Tærtedej indeholder temmelig meget smør. Man kan skære ned på fedtstoffet og bruge halvt smør og halvt kvark, men så bliver tærten ikke så sprød.

Klik dig i gennem galleriet, og få tre gode råd om tærtebagning...


Kom godt i gang med at lave tærter. Vælg mellem massevis af tærter her...