Flet et brød

Let og lækkert brød til ost eller som tilbehør til en forret. Du behøver ikke flette brødet, det smager lige så godt, hvis du former det som sædvanligt
Af
af Redaktion

(2 stk.)

50 g smør
5 dl skummetmælk
50 g gær
1 tsk. salt
750 g hvedemel
Æg til pensling
Valmuefrø

Bland mælk og smeltet smør, smuldr gæren og rør den i mælkeblandingen. Kom salt i og rør mel i, til dejen er glat og smidig. Lad den hæve tildækket til dobbelt størrelse ca. 30 min. Ælt dejen igennem og del den i seks dele. Tril seks lige tykke pølser og flet dem sammen tre og tre. Læg brødene på bagepapir og lad dem efterhæve tildækket i ca. 20 min. Pensel med sammenpisket æg og strø valmuefrøene over. Sæt pladen på midterrillen i en 220° varm oven og bag brødene i ca. 15 min.

Bageopskrift: All Over Press

KØKKENVÆGT MED KALORIEBEREGNER

Praktisk kalorievægt til hjælp for det daglige kostindtag.
Vægten koster 249 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Rugstykker
Håndæltet brød
Sprøde havrekiks

Klik her og find masser af opskrifter i det store brød-galleri...







Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.