Opskrifter

Grissini

Fredag, 31. august 2012af Redaktion
Sprøde og lækre brødpinde, perfekte som snack eller appetizer

25 g gær
2½ dl vand
100 g durumhvede
300 g hvedemel
2 tsk. salt
1 spsk. hakket rosmarin
½ dl koldpresset
rapsolie

Æggehvide til pensling
1 spsk. sesam

Rør gæren ud i vandet og rør durumhveden og halvdelen af melet i. Tilsæt salt, rosmarin og olie, ælt resten af hvedemelet i og lad dejen hæve et lunt sted i 30 min. Del dejen i to og rul dem ud i firkanter i ½ cm's tykkelse på et meldrysset bord. Pensl dejfirkanterne med æggehvide og drys med sesam. Skær dejen ud i 1 cm brede stænger, sno stængerne og læg dem på en plade beklædt med bagepapir. Lad grissinierne efterhæve i 10 min. og bag dem ved 180° varmluft i 25 min.

Bageopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Brød med urter
Salte hørfrøkiks
Sprøde urtebrød

Klik her og find masser af opskrifter i det store brød-galleri...




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop