Opskrifter

Grove morgenbrød

Lørdag, 4. september 2010af Redaktion
Velsmagende boller - fyldt med fibrer

(12 stk.)

15 g gær
½ l vand
100 g 5-kornsflager
50 g 5-kornsblanding
1½ tsk. salt
1 tsk. sukker
500 g hvedemel


Rør gæren ud i vandet og rør 5-kornsflager og kerner, salt og sukker i. Tilsæt melet og rør, til dejen er ensartet, men klistret. Dæk skålen til og stil dejen i køleskabet i 8-12 timer, f.eks. natten over. Sæt dejen i 12 klatter med en våd ske på en bageplade med bagepapir. Drys med lidt mel, stil brødene i ovnen ved 225° og bag dem i 8 min. Sænk temperaturen til 180° og lad dem bage videre i 15 min.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Pestoboller
Lavendelbrød
Majsbrød