Opskrifter

Kys og klap

Mandag, 11. november 2013af Redaktionen
Servér kagerne i samme skål, det er nemlig en tradition, at man tager en af hver og spiser dem sammen.

Ingredienser til kys og klap

(60 af hver)

Kys
2 æggehvider
250 g sukker
1 tsk. eddike

Klap
2 æggeblommer
250 g sukker
½ tsk. hjortetaksalt

Fremgangsmåde til kys og klap

Kys: Pisk hviderne stive, tilsæt sukkeret lidt ad gangen sammen med eddiken, mens der piskes. Sæt marengsmassen på en plade med bagepapir med to teskeer og bag dem ved 160° i 12 min.

Klap: Pisk æggeblommer, sukker og hjortetaksalt godt sammen og sæt massen i 1 cm store klatter på en plade med bagepapir. Bag klappene ved 160° i 12 min.

Bageopskrift: Kristina Marckmann


JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Find flere opskrifter her...
Bækkenørrer
Sønderjysk kartoffelkage


Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop