Bækkenørrer
Ingredienser til bækkenørrer
(ca. 55 stk.)
125 g smør
125 g sukker
2 spsk. rom
250 g mel
Pynt
1 æggeblomme
2 spsk. fløde
50 g mandler
Fremgangsmåde til bækkenørrer
Rør smør og sukker blødt, tilsæt rom og mel og saml dejen. Rul dejen ud i 4 mm's tykkelse og skær den i firkanter på 4 x 4 cm. Læg kagerne på en plade med bagepapir og pensl dem med æggeblomme rørt med fløde. Drys kagerne med hakkede mandler og bag dem ved 225° i 10 min.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.Se mere her
Find flere opskrifter her...
Fedtkager
Højer riskage
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)