Ingredienser til tærte med lam
300 g hakket lammekød
1 hakket løg
1 spsk. olie
1 fed hvidløg
1 tsk. st. spidskommen
1 tsk. salt
1 spsk. tomatpuré
1 spsk. hakkede, syltede jalapeño
40 g semidried tomater
200 g revne gulerødder
2 rl. færdig tærtedej
1 æg til pensling
Tilbehør
Grøn salat
Fremgangsmåde til tærte med lam
Brun kød og løg i en gryde. Tilsæt salt, presset hvidløg, spidskommen, tomatpuré, jalapeño, soltørrede tomater skåret i mindre tern og gulerødder og lad det afkøle lidt. Rul den ene tærtedej ud og læg den i en smurt 24 cm tærteform, så kanterne stikker op over formen. Fordel kødet i tærtebunden, rul den anden tærtedej ud og skær el. udstik tre til fire huller i dejen, hvor dampen kan komme op. Læg tærtedejen over som låg og klem kanterne godt til. Pensl med æg og bag tærten i ovnen ved 175° i 35 min. Servér med en blandet grøn salat til.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Lammerullepølse
Rødebedetatar
Påskefrokost
Her får du masser af ideér til, hvad der skal spises til påskefrokosten...
Skønne retter til påskefrokosten
















Påskeæg
Æggene her kan børnene sagtens være med til at lave og ikke mindst dekorere
Find opskriften her...


Gyldne dråber
En lækker snaps, der passer godt til det traditionelle, kolde påskebord. Den er både frisk og let i smagen
Find opskriften her...




Kyllingeleverpostej uden mel og ansjosæg
Herlige, små retter - perfekt til en festfrokost
Find opskrifterne her...




Pottebrød med spinat og ost
Her er brødet, der kan spises, som det er, uden hverken smør eller pålæg. Det er både smagfuldt, blødt og lækkert
Find opskriften her...









