(12 stk.)
Det skal du bruge til rugboller med chokolade:
70 g knækkede rugkerner
1½ dl vand
1 dl A38
1 tsk. maltsirup
50 g havregryn
80 g rugmel
30 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
½ tsk. fint salt
30 g græskarkerner
50 g mørk chokolade
Prøv også: Rugboller med tranebær og chokolade
Sådan laver du rugboller med chokolade
Kog rugkerner og vand op og lad dem simre i 2-3 min.
Rør A38 og sirup sammen med rugkernerne.
Bland havregryn, rugmel, hvedemel, bagepulver, salt, græskarkerner og hakket chokolade og rør blandingen i.
Kom dejen 12 smurte forme og bag dem midt i ovnen ved 190° i 25 min
Vi har samlet en masse gode opskrifter på godt brød. Tag et kig nedenunder.
Masser af godt brød










Stort, krydret landbrød
Et dejligt, krydret madbrød, som kan bruges på en buffet
Find opskriften her...
5 / 26






Valnøddebrød med porter
Et dejligt, ganske let sødligt brød med valnøddesmag, som passer både som madbrød og til ost og pølse
Find opskriften her...
8 / 26




















Speltboller med yoghurt
Boller med bid - dejen skal æltes længe så brug æltekroge eller røremaskine
Find opskriften her...
18 / 26


Foccacia med hvidløg og rosmarin
Lækkert og smagfuldt italiensk madbrød, der er et godt alternativ til de traditionelle flutes
Find opskriften her...
19 / 26


Æbleboller med tranebær
Bollerne holder sig lækre saftige i flere dage pga. de revne æbler
Find opskriften her...
20 / 26






Boller fra fryseren
Bollerne formes og hæver, inden de fryses ned. Så skal de bare en tur i ovnen, mens morgenkaffen laves
Find opskriften her...
23 / 26


Godmorgenbrød
Et superlækkert brød der holder sig frisk i flere dage viklet i et rent viskestykke
Find opskriften her...
24 / 26

