Hjemmelavede horn med fyld af skinke og æg
Disse hjemmelavede horn med fyld af friskost, skinke og æg fungerer helt perfekt til madpakken - hornene kan desuden fyldes med lige det, du holder af.
Af
Af Kristina Miechels

1 t og 15 min
16 stk
Skinkehorn
3½ dl mælk
25 g gær
200 g grahamsmel
2 spsk. olie
1 tsk. salt
300 g mel
3 hårdkogte æg
100 g kogt skinke
1 håndfuld klippet purløg
100 g friskost
½ tsk. salt
1 knsp. peber
Æg til pensling
Fremgangsmåde
- Lun mælken og rør gæren ud deri.
- Tilsæt grahamsmel, olie og salt og ælt dejen godt igennem med melet. Lad dejen hæve et lunt sted i 45 min.
- Hak æg og skinke og bland det med purløg, friskost, salt og peber.
- Del dejen i 2 og rul hver del ud til en 24 cm stor cirkel. Del hver cirkel i 8 trekanter og læg en skefuld fyld på hver.
- Rul dejen sammen om fyldet fra den brede ende og pensl med æg.
- Bag hornene ved 225° midt i ovnen i 10-12 min. og server med blandet salat.

Sund mad
Nemme grove skinkehorn med solsikkekerner

Hjemmebag