Opskrifter

Små, gyldne påske-madbrød

Fredag, 3. april 2015af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Søde, gyldne madbrød til påskefrokosten

Opskrift på små, gyldne madbrød

(8 stk.)
100 g smør
480 g mel
1 tsk. salt
1 tsk. gurkemeje
4 tsk. bagepulver
3 dl mælk
1 dl hakket frisk spinat
100 g revet cheddar
Æg til pensling

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Chokolade-nøddekage 15 lækre opskrifter med svinemørbrad

Sådan laver du små, gyldne madbrød

Smuldr smørret i melet blandet med salt, gurkemeje og bagepulver.

Tilsæt mælk, spinat og ost og ælt dejen sammen.

Del dejen i 8, beklæd 8 små rene urtepotter med bagepapir og læg dejen i.

Pensl brødene med sammenpisket æg og bag dem ved 200° i 25 min.

Tip
Brødene kan selvfølgelig også bages i muffinsforme.

Skønne retter til påskefrokosten

Skønne retter til påskefrokosten