Små, gyldne påske-madbrød med gurkemeje og cheddar
Disse søde, gyldne madbrød passer perfekt til påskefrokosten! Du kan vælge at bage dem i små rene urtepotter, som det står i opskirften, eller brug evt. muffinforme.
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger

30 min
8 stk
Madbrød til påskebordet
100 g smør
480 g mel
1 tsk. salt
1 tsk. gurkemeje
4 tsk. bagepulver
3 dl mælk
1 dl hakket frisk spinat
100 g revet cheddar
Æg til pensling
Fremgangsmåde
- Smuldr smørret i melet blandet med salt, gurkemeje og bagepulver.
- Tilsæt mælk, spinat og ost og ælt dejen sammen.
- Del dejen i 8, beklæd 8 små rene urtepotter (eller muffinforme) med bagepapir og læg dejen i.
- Pensl brødene med sammenpisket æg og bag dem ved 200° i 25 min.

Hjemmebag
Madbrød med pesto og feta

Forretter & Tilbehør| Galleri