Opskrift på små, gyldne madbrød
(8 stk.)
100 g smør
480 g mel
1 tsk. salt
1 tsk. gurkemeje
4 tsk. bagepulver
3 dl mælk
1 dl hakket frisk spinat
100 g revet cheddar
Æg til pensling
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
![]() |
Chokolade-nøddekage |
![]() |
15 lækre opskrifter med svinemørbrad |
Sådan laver du små, gyldne madbrød
Smuldr smørret i melet blandet med salt, gurkemeje og bagepulver.
Tilsæt mælk, spinat og ost og ælt dejen sammen.
Del dejen i 8, beklæd 8 små rene urtepotter med bagepapir og læg dejen i.
Pensl brødene med sammenpisket æg og bag dem ved 200° i 25 min.
Tip
Brødene kan selvfølgelig også bages i muffinsforme.
Skønne retter til påskefrokosten
Skønne retter til påskefrokosten
















Påskeæg
Æggene her kan børnene sagtens være med til at lave og ikke mindst dekorere
Find opskriften her...


Gyldne dråber
En lækker snaps, der passer godt til det traditionelle, kolde påskebord. Den er både frisk og let i smagen
Find opskriften her...




Kyllingeleverpostej uden mel og ansjosæg
Herlige, små retter - perfekt til en festfrokost
Find opskrifterne her...




Pottebrød med spinat og ost
Her er brødet, der kan spises, som det er, uden hverken smør eller pålæg. Det er både smagfuldt, blødt og lækkert
Find opskriften her...









