Opskrifter

Tapas: Krydderurtesticks

Fredag, 3. januar 2020Af Line Holt Nielsen. Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Forkæl dine gæster eller dig selv med disse lækre krydderurtesticks. De er perfekte til tapas, som snack eller på ostebordet. Få opskriften på krydderurtesticks her.

Ingredienser til krydderurtesticks:

(Ca. 20 stk.)

  • 120 g hvedemel
  • 1 tsk. salt
  • 3 spsk. frisk rosmarin, basilikum eller timian
  • 80 g koldt smør
  • 60 g emmentaler
  • 1 æggeblomme
  • Flagesalt

Prøv også: Focaccia med krydderurter

Fremgangsmåde:

Bland mel, salt og grofthakkede krydderurter. Smuldr smør i, og bland det godt, gerne på en røremaskine. Tilsæt revet emmentaler og æggeblomme. Saml dejen hurtigt uden at ælte, og lad den hvile koldt i en time. Del dejen i ca. 20 stykker, og tril hvert stykke til en fingertyk pølse uden at ælte for meget. Læg dem på en bageplade med bagepapir, drys flagesalt over, og bag dine krydderurtesticks ved 210° varmluft i ca. 12 minuttertip De knasende sticks er perfekte til tapas, som snack eller på ostebordet, og du kan bruge lige de krydderurter, du har lyst til.

Prøv også: Løgbrød med krydderurter