dessert og kage

Rugbrødlagkage på fad

Rugbrødslagkage

Det sønderjyske køkken er et spændende og levende, regionalt køkken. I grænselandet har gode råvarer mødt madkulturer fra alle sider til retter, der er…

Lækker lagkage med valnøddebunde og med fyld af nougatcreme. På toppen flødeskum med guldkugler og skovsyre

Lagkage med nougatcreme

Glutenfri lagkage på valnøddebunde med lækkert fyld af nougatcreme og pyntet med flødeskum og guldkugler.

Grøn kage: Giftkage

Grøn giftkage

Læsernes bedste opskrift: Her får du en skøn grøn kage, en giftkage, fra vores læser Hanne L. Pedersen. …

Pannacotta med lime og vanilje serveret med strimler af limeskal og små kager med pistaciedrys

Pannacotta med lime

Pannacotta er en nem og fin dessert - her med vanilje og lime serveret med pistaciekager.

Fastelavnsboller med creme

Fastelavnsboller med creme

Uhm! Disse fastelavnsboller vil du helt sikkert have lyst til at sætte tænderne i hele året rundt!

Semlor - svenske fastelavnsboller

Semlor - svenske fastelavnsboller

De svenske fastelavnsboller Semlor er lidt anderledes end de danske, men har både lækker creme indeni, masser af flødeskum og er nemme at lave.

Kakaomazarin med karamel-crunch

Kakaomazarin med karamel-crunch

Her får du en lækker smagsprøve fra tillægget "Bradepandekager", der følger med Familie Journal i uge 5. Glæd dig til 24 sider med opskrifter på de…

Gulerodskage med kokosmel toppet med en ostecreme smagt til med lime og vanilje og drysset med ristet kokos..

Gulerodskage med kokos

Saftig gulerodskage med kokosmel og krydret med kanel og nelliker. På toppen en lækker ostecreme med lime og ristet kokos.

Bradepandekage med marcipan stukket ud i festlige små, runde kager. Kagerne er toppet med mørk og hvid chokolade,

Kage med marcipan

Lækker bradepandekage med marcipan, der er toppet med mørk chokolade og pyntet med hvid chokolade.

Skøn æbletærte med marcipanlåg bagt med hakkede nødder i tærtebunden. Tærten serveres med flødeskum med nødder på toppen.

Æbletærte med marcipanlåg

Lækker æbletærte med nødder i såvel tærtebunden som på toppen og med en frisk, syrlig æblemos under marcipanlåget.