Opskrifter

Annes ymerfromage med rabarberkompot

Fredag, 6. juli 2012af Redaktion
En pragtfuld fromage med rabarber

(4 pers.)

3 blade husblas
4 dl ymer eller tykmælk
5 spsk. rørsukker
½ citron
1½ dl piskefløde

250 g rabarber
100 g sukker

Udblød husblassen i koldt vand. Pisk ymer og sukker, så sukkeret ikke knaser længere. Smelt husblas over vandbad og kom citronsaften i. Rør det i ymermassen og rør grundigt. Pisk fløden til skum og fold den i. Kom fromagen i små sylteglas og stil på køl.

JEG ELSKER DESSERT

Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her

Skær rabarberne i 3 cm lange stykker og vend dem med sukker. Læg dem i et ildfast fad og dæk med alufolie. Sæt fadet i en 200° varm ovn i ca. 20 min., til rabarberne karamelliserer lidt. Smag evt. til med sukker og afkøl. Kom rabarberkompotten på toppen af fromagen ved servering.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen


Skønne fromager...


Kærnemælksfro-
mage med hindbær

Rabarberis med syl-
tede jordbær og
vaniljefromage

Gammeldags saft-
fromage

Citronfromage

Ostefromage med
valnødder












Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop