Appelsin med sabayonnecreme

Frisk dessert med appelsiner og sabayonnecreme pyntet med mynte og blåbær
Af
af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krüger

Opskrift på appelsin med sabayonnecreme

(2 pers.)

3 appelsiner

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Nem aftensmad på 15-20 minutter Chokolade-nøddekage 15 lækre opskrifter med svinemørbrad

Creme:
2 spsk. sukker
2 æggeblommer
2 spsk. sød hvidvin el.
lys portvin

Pynt:
Mynteblade og blåbær

Sådan laver du desserten

Skæl appelsinerne og pil de hvide hinder af. Skær appelsinerne i skiver. Fordel dem i portionsglas.

Pisk æg og sukker sammen over vandbad. Pisk i 5 min. Pisk vinen i, så det skummer og jævner.

Fordel cremen over appelsinerne og servér straks.

Flere isdesserter

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.