Opskrift på appelsin med sabayonnecreme
(2 pers.)
3 appelsiner
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
![]() |
Nem aftensmad på 15-20 minutter |
![]() |
Chokolade-nøddekage |
![]() |
15 lækre opskrifter med svinemørbrad |
Creme:
2 spsk. sukker
2 æggeblommer
2 spsk. sød hvidvin el.
lys portvin
Pynt:
Mynteblade og blåbær
Sådan laver du desserten
Skæl appelsinerne og pil de hvide hinder af. Skær appelsinerne i skiver. Fordel dem i portionsglas.
Pisk æg og sukker sammen over vandbad. Pisk i 5 min. Pisk vinen i, så det skummer og jævner.
Fordel cremen over appelsinerne og servér straks.
Flere isdesserter








Chokoladesorbet med brombær og nødder i honning
Dessert med masser af smagsindtryk
Se opskriften her






Chokoladeiscreme med ananascoulis
Dejlig chokoladedessert med et friskt strejf af ananas
Se opskriften her














Hyldebærsorbet
Sorbeten her er både dekorativ med sin intense, lilla farve, og så har den en helt enkel og klassisk smag af hyldebær
Se opskriften her








Figenis
Skøn figenis - kan serveres alene eller som tilbehør til pandekager
Se opskriften her


Solbærsorbet med hvid chokoladecreme
Super dessert - prøv den med et nip lakrids i
Se opskriften her

