Arme riddere med rabarber og creme

Disse herligheder vil uden tvivl vække begejstring ved morgenbordet!
Af
af Redaktion

Ingredienser til arme riddere med rabarber og creme

(4 pers.)

4 rabarberstilke, ca. 150 g
1 dl vand
150 g sukker

Creme
2 dl mælk
50 g sukker
2 æggeblommer
1 spsk. majsstivelse
1 tsk. vaniljesukker

Kryddersukker og brød
2 spsk. sukker
½ tsk. knust kardemomme
½ tsk. kanel
1 æg
½ dl mælk
4 skiver franskbrød
25 g smør

Verdens bedste vafler

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Køb billigt køkkenudstyr

Fremgangsmåde til arme riddere

Rens rabarberne og snit dem i 6-7 cm lange stk. Kog vand og sukker op, tilsæt rabarberne og lad dem simre i lagen uden at koge, til de er møre. Køl rabarberne af.

Creme: Pisk alle ingredienserne sammen i en gryde og varm op under piskning, til cremen jævner. Tag gryden fra varmen.

Kryddersukker med brød: Bland kardemomme, kanel og sukker på en tallerken. Pisk æg og mælk sammen i en skål. Dyp brødet i æggeblandingen og steg dem på en pande i gyldent smør. Vend dem i kryddersukkeret. Servér med creme og rabarber.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Hyldeblomst-pandekager med orangecreme

Mere med rabarber


Bagte rabarber med
hyldeblomstfløde

Rabarbermuffins
med chokolade

Rabarberkage med
kardemommemarengs

Rabarber-ingefærpie

Rabarbergrød

Vi elsker jordbær og rabarber!

Vi elsker jordbær og rabarber!

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.