Opskrifter

Bålbagt bananasplit

Mandag, 13. februar 2012af Redaktion
Et sjovt alternativ til den klassiske bananasplit

(6 pers.)

6 store, modne bananer
200 g mørk chokolade
2 spsk. gylden sirup
2 spsk. farin eller rørsukker
30 g smør
2 spsk. piskefløde
½ l god vaniljeis
50 g hassennødder hakket meget groft

JEG ELSKER DESSERT

Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her

Læg bananerne på en rist i bålet eller i en stor stegepande og lad dem stege 5-10 min., vend et par gange undervejs. Bland chokolade, sirup, sukker, smør og fløde i en kasserolle og varm op, til det er smeltet. Flæk bananerne og læg en kugle is i hver, hæld varm chokoladesovs over.
Tip: Chokoladesovsen kan hældes på en termoflaske, hvis desserten skal spises ude.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...


Bålbagte kartofler
med dressing og
salsa


Kyllinge-pølse gryder


Varm ingefær-æble-
drik












Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop