Opskrifter

Bagt frokost

Tirsdag, 31. maj 2011af Redaktion
Gode brød til madkassen

15 g gær
5 dl vand
½ spsk. salt
1 spsk. koldpresset rapsolie
500 g hvedemel
250 g sigtetspeltmel
500 g kogte kartofler
30 g hakkede, soltørrede oliven
50 g hakkede, soltørrede tomater
250 g hytteost
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 spsk. rapsolie

Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt, olie og speltmel. Tilsæt hvedemelet, rør dejen godt igennem og stil den på køl natten over. Skær kartoflerne i tern og bland dem med oliven, tomat, hytteost, salt og peber. Del dejen i 12 stykker og rul dem ud til små cirkler. Fordel kartoffelfyldet på dejcirklerne, fold dejen sammen om fyldet og klem samlingen godt sammen. Læg brødene på en bageplade beklædt med bagepapir og lav et par snit i hvert brød. Pensl brødene med olie og bag dem ved 190° i 20 min.

Madopskrift: Kristina Marckmann

SMART DEKORATIONSPEN

Pynt kager med den smarte dekorationspen fra Lékué. Køb den i shoppen for 169 kroner

Find flere opskrifter her...
Fyldte boller
Grove burgerboller
Frokostbrød med bacon





Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop