Ingredienser til banancupcakes med glasur
(12 stk.)
175 g mel
1½ tsk. bagepulver
80 g sukker
1½ dl mælk
1 æg
35 g smeltet smør
2 bananer
Kokosglasur
2 pasteuriserede æggehvider
150 g sukker
½ dl flydende glucose
1 tsk. vaniljesukker
1 knsp. salt
75 g kokosmel
Sukkerblomster
Vi elsker muffins!
![]() |
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal. Se vores muffins her |
Fremgangsmåde til banan-cupcakes
Bland mel, bagepulver og sukker og pisk mælk, æg og smør sammen. Pisk mælkeblandingen i melet, mos bananerne og rør dem i dejen. Fordel dejen i 12 forme, bag dem ved 190° i 25 min. og lad dem afkøle.
Bland æggehvider, sukker, glucose, vaniljesukker og salt og pisk det sammen over vandbad, til sukkeret er smeltet (ca. 3 min.). Tag skålen af varmen og pisk i yderligere 5-7 min., til den danner faste toppe.
Vend kokosmelet i, kom icingen på kagerne og pynt med sukkerblomster.
Bageopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop