Banancupcakes med kokosglasur

Super søde cupcakes med banan
Af
af Redaktion

Ingredienser til banancupcakes med glasur

(12 stk.)

175 g mel
1½ tsk. bagepulver
80 g sukker
1½ dl mælk
1 æg
35 g smeltet smør
2 bananer

Kokosglasur
2 pasteuriserede æggehvider
150 g sukker
½ dl flydende glucose
1 tsk. vaniljesukker
1 knsp. salt
75 g kokosmel
Sukkerblomster

Vi elsker muffins!

Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.
Se vores muffins her

Fremgangsmåde til banan-cupcakes

Bland mel, bagepulver og sukker og pisk mælk, æg og smør sammen. Pisk mælkeblandingen i melet, mos bananerne og rør dem i dejen. Fordel dejen i 12 forme, bag dem ved 190° i 25 min. og lad dem afkøle.

Bland æggehvider, sukker, glucose, vaniljesukker og salt og pisk det sammen over vandbad, til sukkeret er smeltet (ca. 3 min.). Tag skålen af varmen og pisk i yderligere 5-7 min., til den danner faste toppe.

Vend kokosmelet i, kom icingen på kagerne og pynt med sukkerblomster.

Bageopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...


Gulerodscupcakes












Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.