Opskrifter

Biscuit-bund med friske bær og chamallows

Onsdag, 27. juni 2012af Haribo
Dessert på grillen - kiks med lækker top

4 æg
110 g rørsukker
110 g hvedemel
Evt. revet appelsinskal eller kakao for at give smag
Friske bær eller frugter efter eget valg
Chamallows

Udstyr
Pizza-/bagesten, bagepapir

I køkkenet: Del æggene i blommer og hvider. Æggeblommerne piskes med sukker til en hvid, luftig masse. Melet sigtes i og vendes i dejen. Smag eventuelt til med revet appelsinskal eller kakao. Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i. Bred dejen ud på et stykke bagepapir i et lag på 1-2 cm tykkelse.

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Ved grillen: Fyld en grillstarter med kul og tænd dem. Når de er klar, sættes grillen op til indirekte varme - det vil sige, at kullene fordeles ligeligt i hver side af kulristen. Når grillen er cirka 200 grader, lægger du pizza-/bagestenen midt på grillristen. Læg bagepapiret med dejen på den medfølgende alu-bageplade og placér denne på stenen. Læg låget på og bag bunden i cirka 10 minutter.

Tag bunden af grillen og læg skiftevis bær/frugter og Chamallows herpå. Derefter sættes bunden tilbage på bagepladen og derefter på pizzastenen og bag videre. Bag indtil Chamallowsene er blevet dejligt karamelliserede på overfladen, og bunden er sprød.

Bageopskrift: Haribo


Deltag i konkurrencen om en tur på Bakken og til Djurs Sommerland

Find flere opskrifter her...
Chokoladekage med chamallow-glasur
Grillede frugter med chamallows
Chamallows-bidder




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop