Chamallows-bidder
20-30 Chamallows skumfiduser fra Haribo
3 spsk smør
Ca. 12 dl Rice Krispies
100 g mørk chokolade
Udstyr
2 foliebakker og bagepapir
Sæt grillen op til indirekte varme - det vil sige, at kullene fordeles ligeligt i hver side af kulristen. Smørret smeltes i en foliebakke på grillen, hvorefter skumfiduserne tilsættes under omrøring, til de er smeltet til en lind masse.
Tag foliebakken af grillen og tilsæt Rice Krispies. Nu skal der røres grundigt, så det blandes godt sammen.
Herefter hældes massen over i en ny foliebakke, som i forvejen er smurt godt med en smagsneutral olie. Læg et stykke bagepapir, som også er smurt med lidt olie, oven på massen og tryk den godt ud i formen og afkøl herefter.
Når "kagen" er kølet godt af, vendes den ud af formen og skæres i passende stykker.
Smelt chokoladen og dyp hvert stykke heri. Lad de pyntede bidder køle af.
Opbevares bedst i en lufttæt beholder.
Madopskrift: Haribo (link fjernet)Prøv også
Chokoladekage med Chamallow-glasur
Grillspyd med Chamallows
Hindbærmousse med skumfiduser