Ingredienser til blåbærmuffins
(ca. 18 stk.)
3 æg
275 g sukker
2 tsk. mandelessens
125 g mel
1 tsk. bagepulver
125 g smeltet smør
100 g makroner
50 g chokolade
125 g blåbær
Blåbærcreme
250 g flormelis
75 g blødt smør
4 spsk. blåbærsaft
Evt. blå frugtfarve
Fremgangsmåde til blåbærmuffins
Pisk æg, sukker og mandelessens lyst. Rør mel og bagepulver i skiftevis med smørret. Knus makronerne, hak chokoladen og vend begge dele i. Fordel halvdelen af dejen i 18 muffinsforme, kom bærrene i og hæld resten af dejen over. Bag kagerne ved 200° i 15 min. og lad dem køle af. Rør flormelis, smør, saft og evt. farve til en glat creme og dekorér kagerne med den.
Bageopskrift: Jytte Petersen
Vi elsker muffins!
![]() |
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal. Se vores muffins her |
Find flere opskrifter her...
Rabarbermuffins med chokolade
Chokoladekage med blåbær og ost
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop