Læsernes bedste blåbærmuffins

Læsernes bedste opskrift på blåbærmuffins er fra Jytte Petersen i Frederikshavn. Makroner og chokolade gør dem til muffins du ikke vil dele.
Af
Bageopskrift: Jytte Petersen
Læsernes bedste blåbærmuffins
45 min
18 stk

Ingredienser til lukus-blåbærmuffins

(ca. 18 stk.)

3 æg
275 g sukker
2 tsk. mandelessens
125 g mel
1 tsk. bagepulver
125 g smeltet smør
100 g makroner
50 g chokolade
125 g blåbær

Blåbærcreme som pynt
250 g flormelis
75 g blødt smør
4 spsk. blåbærsaft
Evt. blå frugtfarve

Fremgangsmåde til blåbærmuffins

  1. Pisk æg, sukker og mandelessens lyst.
  2. Rør mel og bagepulver i skiftevis med smørret.
  3. Knus makronerne, hak chokoladen og vend begge dele i.
  4. Fordel halvdelen af dejen i 18 muffinsforme, kom bærrene i og hæld resten af dejen over.
  5. Bag kagerne ved 200° i 15 min. og lad dem køle af.
  6. Rør flormelis, smør, saft og evt. farve til en glat creme og dekorér kagerne med den.

Find flere opskrifter her...
Rabarbermuffins med chokolade
Chokoladekage med blåbær og ost

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.