Ingredienser til muffins med hindbær
(12 store muffins)
100 g smør
2 dl sukker
2 store æg
4 dl hvedemel
2 tsk. vaniljesukker
2 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
Fyld
1 dl hindbærmarmelade
1-2 dl vaniljecreme
Topping
Piskefløde
Hindbærmarmelade
Strøsukker
Hindbær
Vi elsker muffins!
![]() |
Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal. Se mere her |
Fremgangsmåde til cupcakes med hindbær
Pisk smør og sukker godt. Tilsæt æggene et ad gangen. Bland mel, vaniljesukker, bagepulver og salt. Rør det i smørblandingen til en fast dej.
Fordel halvdelen af dejen i 12 muffinsforme og læg en lille klat hindbærmarmelade og vaniljecreme i hver. Fordel resten af dejen over. Bag kagerne midt i ovnen ved 200° i 15-20 min.
Pisk fløden, kom en lille skefuld hindbærmarmelade i til sidst. Pynt kagerne med flødeskummet og sæt evt. hindbær på toppen.
Bageopskrift: Tina Gustafsson og Malin Carlsson Assistent: Sandra Runge Baadtoft
Find flere opskrifter her...
Lemoncurd cupcake
Avocado-cupcakes med chokolade og grøn frosting
Whoopie pies med hindbærcreme
25 lækre muffins og cupcakes
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop