Opskrifter

Fløderand med frugt

Fredag, 4. maj 2012af Redaktion
En rigtig mormordessert

(6 pers.)

4 blade husblas
2½ dl piskefløde
2½ dl sødmælk
1 vaniljestang
4 spsk. sukker
Evt. 50 g smuttede, hakkede mandler

JEG ELSKER DESSERT

Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her

Udblød husblassen i koldt vand i 5 min. Skrab vaniljekornene ud af stangen og bland kornene med sukker. Kog fløde og mælk med vaniljestangen, tag gryden af varmen. Smelt husblassen i den varme væske og rør vaniljesukkeret i. Smag til for sødme og rør evt. hakkede, smuttede mandler i. Kom massen i en skyllet form på ca. 1 liter, lad randen stivne i køleskab ca. 2 timer. Server med friske eller syltede frugter.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...
Karamelrand
Vaniljetoppe med rødvinspærer
Limemousse med chokolade

Er du til mormormad? Vælg mellem 35 retter her




Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)