Glutenfri æblekage med kokos og mandler
Denne skønne æblekage med kokos og mandler er glutenfri, og den er derfor god at servere til glutenallergikere.
Af
Af: af All Over Press

Glutenfri æblekage
Annonce
40 min
12 personer
Æblekage
70 g kartoffelmel
2 dl finthakkede mandler
250 g sukker
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
2 dl kokosmasse
150 g blødt smør
2 æg
1 dl vaniljeyoghurt
3 æbler
Til formen
Lidt smør
1 spsk. sukker
2 spsk. kokos
Tilbehør
Flødeskum, cremefraiche el. vaniljeis
Fremgangsmåde
- Smør en form på 24 cm i diameter, drys den med sukker og kokos.
- Bland de tørre ingredienser sammen, tilsæt smørret og smuldr det i melet.
- Tilsæt æg og yoghurt, rør det godt rundt og kom dejen i formen.
- Skræl æblerne, skær dem i tynde både og læg dem på dejen.
- Bag kagen midt i ovnen i ca. 35 min.
- Lad den køle lidt af i formen, inden den serveres.

Dessert & Kage
Glutenfri svampet chokoladekage

Hjemmebag
Glutenfri boller med boghvedemel
Annonce








