Glutenfri æblekage med kokos og mandler

Denne skønne æblekage med kokos og mandler er glutenfri, og den er derfor god at servere til glutenallergikere.
Af
Af: af All Over Press
Glutenfri æblekage med kokos og mandler
Glutenfri æblekage
Annonce
40 min
12 personer
Æblekage
70 g kartoffelmel
2 dl finthakkede mandler
250 g sukker
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
2 dl kokosmasse
150 g blødt smør
2 æg
1 dl vaniljeyoghurt
3 æbler
Til formen
Lidt smør
1 spsk. sukker
2 spsk. kokos
Tilbehør
Flødeskum, cremefraiche el. vaniljeis

Fremgangsmåde

  1. Smør en form på 24 cm i diameter, drys den med sukker og kokos.
  2. Bland de tørre ingredienser sammen, tilsæt smørret og smuldr det i melet.
  3. Tilsæt æg og yoghurt, rør det godt rundt og kom dejen i formen.
  4. Skræl æblerne, skær dem i tynde både og læg dem på dejen.
  5. Bag kagen midt i ovnen i ca. 35 min.
  6. Lad den køle lidt af i formen, inden den serveres.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.