Det skal du bruge til glutenfri æblekage med kokos:
1 dl kartoffelmel
2 dl mandelmel
3 dl sukker
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
2 dl kokosmel
150 g blødt smør
2 æg
1 dl vaniljeyoghurt
2-3 æbler
Til formen:
Lidt smør
1 spsk. sukker
2 spsk. kokosmel
Tilbehør:
Flødeskum el. vaniljeis
Sådan laver du glutenfri æblekage med kokos
Bland alle de tørre ingredienser, rør smørret i, tilsæt æg og yoghurt og rør det til en jævn masse.
Smør en springform på ca. 24 i diameter med smør og drys den med sukker og kokos.
Skræl æblerne og skær dem i tynde både.
Kom dejen i formen og læg æblerne på dejen.
Bag kagen ved 175º i ca. 35 min.
Lad kagen køle lidt i formen, inden den serveres med lun med flødeskum eller vaniljeis.
Prøv også: Grove æble-gulerodsmuffins