Dessert-gazpacho på hindbær med flødeskum

Et par bakker hindbær rækker ikke så langt til fire personer, men når de bliver til en lækker, kold dessertsuppe, rækker det fint. Servér som en kølende dessert.
Af
af Anne Skovgaard-Petersen
Dessert-gazpacho på hindbær med flødeskum
15 min
4 personer
Gazpacho på hindbær
2 dl tør hvidvin
100 g sukker
2 stjerneanis
1 usprøjtet citron
400 g hindbær, friske el. frosne optøede
Tilbehør
Flødeskum

Fremgangsmåde

  1. Kog vin, sukker, stjerneanis og et par strimler citronskal op og lad det køle af.
  2. Miks hindbærrene med blenderstav eller i food processor og rør dem i sukkerlagen.
  3. Gnid suppen gennem en sigte, så kernerne skilles fra.
  4. Stil suppen i køleskab til spisetid.
  5. Servér suppen kold med flødeskum.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.