Hjemmelavede ispinde: Jordbærsmoothie-is

Når solen står højt og varmer ekstra godt, er det dejligt at køle af med en is. Fyld fryseren med hjemmelavede ispinde, som er spækket med sommerens friske bær og frugt.
Af
Af Gitte Heidi Rasmussen. Foto: Betina Hastoft.

Opskrift på jordbærsmoothie-is

6 stk.

  • 150 g jordbær
  • 100 g moden banan
  • 150 g græsk yoghurt 2 %
  • 2 spsk. sukker
  • 6 ispindeforme + ispinde

Fremgangsmåde:

Skyl og nip jordbær, og blend dem med banan, yoghurt og sukker i en skål med en stavblender. Fordel iscremen i ispindeformene, sæt en ispind i hver is, og frys dem i mindst 3 timer.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.