Opskrifter

Hjerter på pind

Fredag, 11. december 2009af Redaktion
Søde og romantiske marcipanhjerter

Skær nogle skiver af ren rå marcipan, stik hjerterne ud med en fom og sæt dem på pind. Dyp hjerterne i smeltet hvid, lys eller mørk chokolade og pynt efter smag, her er brugt bl.a. små sukkerhjerter.
Chokoladen kan også pensles på.

Opskrift: Odense Marcipan

TEMPERERING AF SMELTET CHOKOLADE

  • Chokoladen rives i spåner eller hakkes i små stykker. 1 l vand bringes i kog, gryden tages af og en skål sættes i gryden. Smelt 2/3 af chokoladen i skålen. Når chokoladen er smeltet, tages skålen op af vandbadet, og den sidste 1/3 chokolade tilsættes, mens der røres rundt. Nu er chokoladen klar til brug.

Flere julelækkerier...
Kandiserede æbler
Værtindens marcipanbrød
Juleappelsiner