Opskrifter

Hüttemeiers kokosroulade med citronsmørcreme

Fredag, 20. februar 2009af Kristina Miechels
Hüttemeiers kokosroulade er fed og syndig - sådan er det!

(1 stk.)

Ingredienser til Hüttemeier's kokosroulade

3 æg
225 g sukker
100 g kokosmel
50 g kartoffelmel
1½ tsk. bagepulver
2 spsk. sukker

Smørcreme
150 g usaltet smør
175 g flormelis

1 pasteuriseret æggeblomme
Revet skal og saft af en citron

Fremgangsmåde til Hüttemeier's kokosroulade

Pisk æggene luftige med sukkeret og rør kokos og sigtet kartoffelmel og bagepulver i. Hæld dejen i bagepapirsbeklædt form på 30 x 40 cm og bag den ved 225° i 6 min.

Drys sukker på et stykke bagepapir, vend kagen ud herpå og lad den afkøle under et fugtigt, opvredet klæde. Rør smørret ensartet med flormelis, æggeblomme og citronskal og -saft.

Smør smørcremen over den kolde kage og rul den stramt sammen. Pak papiret om kagen og læg den på køl, til den skal serveres.

Madopskrift: Kirsten Hüttemeier

Fed og syndig - sådan er det!

Her er en roulade, der er både fed og syndigt lækker, som sådan en nu engang skal være.

- Jeg har ikke ændret noget i denne opskrift, fordi det ville være synd og skam. Denne kage skal enten nydes i små stykker, som den er, eller også skal man lade være - her er ingen gylden middelvej, siger madskribent Kristina Miechels om denne Kirsten Hüttemeier-klassiker.

Mere med kokos ...
Drømmekage fra Brovst
Kokosfirkanter
Kokoskager med limesorbet og kaffeis
Fisk i kokosmælk med safranris