Opskrifter

Hybenmonstre

Tirsdag, 6. august 2013af Redaktionen
Tag børnene med i køkkenet og bag små monstre, der er lige til at sætte tænderne i

Ingredienser til muffins med hyben

(12 stk.)

125 g smør
½ dl mælk
2 æg
125 g mel
125 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
50 g hybenmarmelade

Topping
2 pasteuriserede æggehvider
150 g sukker
½ dl flydende glukose
1 tsk. vaniljesukker
1 knsp. salt
Sukkerkugler
Tørrede abrikoser

Fremgangsmåde til muffins med hyben

Smelt smørret, tilsæt mælken og lad det køle lidt. Pisk æggene og derefter de tørre ingredienser i. Pisk dejen glat. Kom halvdelen af dejen i muffinforme, så formene er 1/3 fyldt, og kom en 2 tsk. marmelade i hver. Kom resten af dejen i formene og bag kagerne ved 200° i 20 min. og lad dem afkøle. Bland æggehvider, sukker, glukose, vaniljesukker og salt og pisk det sammen over vandbad, til sukkeret er smeltet (ca. 3 min.). Tag skålen af varmen og pisk i yderligere 5-7 min., til den danner faste toppe. Kom toppingen på kagerne og dekorér dem, så de ligner monstre.

Vi elsker muffins!

Er du vild muffins og cupcakes, så kig med her, hvor vi giver dig nogle af de bedste opskrifter fra Familie Journal.
Se vores muffins her

Bageopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Blåbærmuffins
Banancupcakes med kokosglasur


Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop